Αρχείο κλεμμένων κυψελώνΕίστε μέλος του συλλόγου μας και πέσατε θύμα κλοπής μελισσιών; Σε αυτή την περίπτωση αν θέλετε μπορείτε να στείλετε τα παρακάτω στοιχεία για να βοηθήσουμε στην εύρεση τους δημοσιεύοντας αυτά στο blog. Τα στοιχεία είναι: Αριθμός Μελισσοκομικού μητρώου, Πλήθος κυψελών που εκλάπησαν, Χαρακτηριστικά κυψελών, Περιοχή που βρίσκονταν οι κυψέλες όταν εκλάπησαν, Ημερομηνία κλοπής, Όνομα κατόχου, Επίθετο, Τηλέφωνο, Φωτογραφίες. 

1. Ένας άτυχος μελισσοκόμος από το Κιλκίς ψάχνει τα μελίσσια που του έκλεψαν στη Φθιώτιδα..
Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση που έκανε σε ομάδα που αφορά μελισσοκόμους στο facebook.
"Συνάδελφοι μου κλέψανε 15 μελίσσια την Κυριακή το βράδυ από το Κιλκίς. Έμαθα πως τα είδανε στο λόφο πίσω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στη Λαμία. Όποιος δει κάτι θα τον παρακαλούσα να με ειδοποιήσει στο 6942626446. Ο αριθμός της πυροσφραγίδας είναι μπλε καφέ ή πράσινα. Τα μελίσσια είναι μονά. Εσείς που ξέρετε καλά την περιοχή ας γίνετε τα μάτια μου. Σας ευχαριστώ."

2. Μέλη του συλλόγου Φθιώτιδας εντοπίσανε σε μελισσοκομείο κοντά στην Λαμία κυψέλες με κωδικό διαφορετικό της περιοχής μας. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και μετά από έλεγχο διαπιστώσανε ότι είναι υλικό κλοπής. Για περαιτέρω ενημέρωση τις επόμενες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου